#ff31a6

Julens hjerteligste kage

Kære læser

I dag har Claus, Anette og jeg sendt vores gratis jule-ebog på gaden til GRATIS download fra Saxo.com. Det har været et spændende projekt at bringe på vinger sammen og sjovt at prøve kræfter med en helt ny måde at udgive bøger på, der også indtænker små julevideoer og interaktive links til vore blogs. I mit kapitel på 32 sider har jeg smidt lidt appetizers ind fra min nye bog, Slyngler & stanglakrids. Der er også et par af de største juleklassikere fra mine tidligere juleafsnit og selvfølgelig også nogle helt nye idéer. En af opskrifterne fra "Slynglerne" er denne hjertekage, som du altså finder opskriften på i e-bogen. Så måtte du have lyst til at se, hvordan man laver den, kan du frit downloade bogen her.

Hvis du har lyst til en gang månedligt at modtage inspiration til et sjovere, hyggeligere og mere velsmagende familieliv, kan du tilmelde dig mit helt nye nyhedsbrev her. Det første af slagsen er fyldt med særlige overraskelser, nyheder og tilbud eksklusivt til mine modtagere af mit nye nyhedsbrev som en del af fejringen af, at jeg omsider har fået gjort det klar til kick off :-)

De bedste julehilsner
Sif