#ff28a2

Julebazar i Øksnehallen i morgen

I morgen er det 1. advent, og det skal da fejres. Hvis du bor i eller tæt på København, kan det være, du har lyst til at kigge forbi Øksnehallen på Halmtorvet 11, 1601 København V, hvor der jules for fuld udblæsning ved den årligt tilbagevenende Julebazar. Jeg har fornøjelsen af at være skrevet ind i programmet i år og optræder  i morgen kl. 11-13, hvor jeg vil lave lidt juleaktiviteter fra min nye bog med alle, der har lyst til at være med. Bazaren har åbent til kl. 16.

Det er gratis at komme ind, hvis man printer billetten her, mens det koster 50 kroner i indgangen.

Håber at se jer, der har tid og lyst til at komme ind og få et ordentligt skud julestemning ind under huden. Er tidspunktet liiiige tidligt nok, går jeg også i køkkenet og bager smagsprøver fra min nye bog i Magasin på Kgs. Nytorv i morgen kl. 14-17. I skal være hjerteligt velkomne til at lægge vejen forbi :)

I aften skal jeg ud at spise med min bedre halvdel. Det glæder jeg mig til. Det er et rigtig hyggeligt, meget uformelt og vanvittig atmosfærefyldt sted, vi skal hen. Jeg afslører i morgen på bloggen, hvor vi havde bestilt bord og hvad vi nød i de hyggelige rammer.