#ff28a2

Instagram-bølgen har også ramt mig :)

Har du lyst til at følge lidt med i min færden, så kan du nu følge mig på Instagram. Jeg har været lidt længe om at komme med på bølgen, men bedre sent end aldrig, og jeg må indrømme, at jeg er blevet ret bidt af det. Det er helt utroligt, så mange skønne skud, man kan opleve derinde, som både stimulerer det kreative gen, giver én en ordentlig én på opleveren, beriger én med gode adresser, udflugtsmål, restauranter, caféer, hoteller, oaser m.v. rundt om på kloden og giver én lejlighed til at følge lidt med i de menneskers liv, man har kær og/eller finder inspirerende. Inde på min profil finder du lige nu en masse skønne pariser-skud fra mine drenges og min researchtur til Byernes By, som vi netop er kommet hjem fra.

Klik på ikonet nedenfor, og du stryger direkte ind på min profil. Vi ses derinde :)