#ff31a6

Inspirerende dage i fotokunstens univers

Så ramte vi weekenden, og hvor har jeg dog glædet mig til den. Det har været en spændende og begivenhedsrig uge med tre kursusdage i hjertet af Århus. Vi var kun fem på holdet, så det har været et meget intensivt og udbytterigt forløb, hvor vi blev undervist i brugen af hver vores kamera. Vi kom godt omkring og lærte både om lyssætning, sløringseffekter, brug af pol-filter, flash, teknikker til at fange bevægelser osv. Lige sådan et kursus, jeg har gået og ledt efter, så skønt omsider at finde det rette. Flere af jer læsere her på bloggen har i øvrigt spurgt mig, hvad det er for et kursus, jeg går på. Det er et 5-dages kursusforløb, som kursusvirksomheden Softworld udbyder. Du kan læse om det her. Billedet er i øvrigt skudt af min medkursist, Michael.

I onsdags var jeg i Sæby og holde foredrag for 157 erhvervskvinder i alderen 25-45 år fra netværket Lady Circle, og i næste uge skal jeg lave de sidste to programmer i kulturportrætserien "Folk i farver" til TV2 Østjylland. Her gæster vi filminstruktør Niels Malmros og skuespiller Marie Louise Wille og følger dem på arbejdet en hel dag. To rigtig spændende kunstnere, som jeg ser frem til at møde. Og så er tiden moden til at  starte mit kommende bogprojekt op for alvor, GARTNERINDEN & LYKKESMEDEN, og det glæder jeg helt utrolig meget til. Jeg har i de forgangne uger bygget min idébank yderligere op, så det bliver godt at dykke ned i al researchmaterialet og få skudt projektet godt fra start.

I dag og i morgen står den bare på rendyrket hygge og afslapning. Målet er ganske enkelt at lave så lidt som muligt, for vi trænger alle til at lade op, spise lidt god mad, se film, spille kort, sludre og bare drysse rundt og nyde et par skønne fridage. Dejligt, og lige, hvad jeg trænger til.

Håber også, at I får en skøn weekend.