#ff28a2

Inspiration til kalendergaver i Nova FM

Kære alle sammen

Morgenen har stået på en friskbrygget kop kaffe, morgenmad og planlægning af lidt flere julerier til julekalenderen til Bilka. Den 13. december er det Sankt Lucias dag, så med i kalenderen kunne det jo godt være, at du finder en original svensk opskrift på de smukt formede gyldne "Lussekatter". Kalenderen er jo fuld af overraskelser, så jeg lover selvfølgelig ikke noget - nævner det blot som en potentiel mulighed ;-) Lucia, hvis navn betyder "lys", var en helgen på Sicilien. Hun hjalp sømænd i havsnød ved at bære et lys i hånden, de rkunne ses på lang afstand, hvorved hun hjalp sømændene med at finde vej. Ligesom et levende fyrtårn. Som tak for hendes indsats, medbragte svenske sømænd Luciafesten til deres hjemland for mange år siden. Og den indebærer altså servering af de skønne Luciabrød.

Om en god times tid skal jeg være inde ved Nova FM for at medvirke i et interview om kalender- og adventsgaver, som kan give lidt inspiration til alle dem, der skal i gang med at have kreeret sådanne til deres børn - heriblandt mig selv. Jeg er i fuld gang, så i interviewet kan du høre lidt om, hvad jeg selv har i ærmet af idéer. Interviewet bliver båndet i deres studie, så det er klar til at ryge ud til lytterne, når Nova FM finder timingen rigtig. Jeg spørger lige til, hvornår det bliver, og så skriver jeg det på bloggen :)

De bedste ønsker om en dejlig dag.

LIGE EN TILBAGEMELDING OM, HVORNÅR INDSLAGET PÅ NOVA FM SENDES: Det er klokken ca. 21.20 i aften. Du kan finde Novas sendefrekvens her.

Interviewet gik fint. Min nøglesele om halsen klirrede dog sådan, at jeg tog den af, og først da jeg stod foran hoveddøren derhjemme et par timer senere, indså jeg, at den stadig lå på sendebordet inde i studiet. Smarte mig! Nu er den dog i hus igen, og jeg er kommet ind i lejligheden og er igang med at bage og lave de sidste kreative frembringelser til Bilka-julekalenderen. Lidt høj puls - men på den gode måde :)