#ff31a6

Hvor skal I hen på sommerferie?

Som barn tilbragte min søster og jeg mange begyndelser og afslutninger på sommerferier på bagsædet af mine forældres bil. På udturen var vi altid spækket med forventninger til bristepunktet. Vi havde selv pakket hver vores lille ferietaske med magnetspil, blok, papir, tuscher, lidt slik og måske en lommelygte, og hvert år genkaldte vi os med begejstring de forgående års hyggelige stunder på bagsædet med stop på tyske tankstationer med helt andet slik på hylderne end hjemme i lille Danmark. Vi havde masser af opdagelsesblod i årene og fik leget massevis af bl.a. "20 spørsgmål til professoren" på vej ned igennem Sydeuropa. Vi havde dog også nogle andre sjove aktiviteter, vi elskede at kaste os over undervejs, og dem vil du blandt andet komme til at høre meget mere om i "Spilopper & stjerneskud". Så dem glæder jeg mig til at præsentere jer for - sidder netop i disse dage og nedfælder dem i manuskriptet. Jeg er dog lutter øre, hvis I også måtte ligge inde med enten gode tip på byer i Europa, der er dejlige at besøge; serværdigheder, man bare MÅ opleve; skønne oaser, der bare er et "must og ja, idéer til at holde børnene godt underholdt på bagsædet, i flyet, på færgen, i toget m.fl. For det er jo også vigtigt.

Prioriterer I at holde ferie i Danmark, og hvad er så dét, I glæder jer allermest til? Har I et fantastisk grill-tip, god opskrift på hjemmelavet is eller en idé til en leg i haven?

Eller prioriterer i at sætte kursen mod Syden - og hvorhen er kompasnålen så stillet denne gang? Kan I anbefale et særligt dejligt sted at bo? Har i fif til restauranter, markeder, badestrande eller måske en opskrift fra en ferie, der bare smager af sol og sommer og/eller vækker dejlige minder?

Håber på og glæder mig til at høre fra jer :-)

Rigtig god søndag - og sov godt (dette indlæg kommer nemlig på lidt sent, og tiden nærmer sig nok for mange sovetid).