#ff28a2

Hvilke bøger ligger i din “sommerkuffert” og hvorfor?

I forgårs nåede jeg en dejlig og længe ventet målstreg med 'Gartnerinden & lykkesmeden', så i går gik jeg på ferie med min familie. Vi slapper af og hygger os i disse dage og glæder os til snart at skulle en dejlig uge afsted til Anholt. Foruden et par afsnit i det allersidste kapitel af bogen, er det nu kun smårettelser og finjusteringer, jeg mangler i arbejdet med manuskriptet. Mit afsluttende kapitel retter fokus mod vigtigheden af pleje og forbedre vores største aktiv - nemlig os selv. Det gælder fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt. Vi må jo hele tiden sørge for at gøre en indsats for at forny os selv på disse af livets fire grundlæggende områder.

Det er vigtigt, at de "produktionsmål" vi sætter os er godt afstemt med den "produktionsevne", vi besidder, og vi ved alle, hvad der sker, hvis vi aldrig smører cykelkæden eller spidser blyanten, men bare hjuler eller skriver løs. Til sidst bliver redskaberne så udtjente, at de ikke kan præstere det, vi ønsker af dem. Så ligesom cykelkæden og blyanten trænger vi også selv til at blive vedligeholdt og taget vare på, så vi kan være noget for vores familie og venner og skabe de resultater, vi ønsker på jobbet. Måske lidt pudsige sammenligninger, men det var nu engang dem, der lige kom til mig :-)

Forleden nåede jeg iøvrigt også lige at svare et af de spørgsmål, som jeg en gang om måneden besvarer i min egenskab af medlem af Medsøsterpanelet hos Designermor.dk. Spørgsmålet er denne gang fra Trine Andersen og lyder således: Hvilke bøger ligger i din “sommerkuffert” og hvorfor? Som jeg skrev om for nylig, var min bedre halvdel og jeg så heldige at tilbringe en uge i Rom i anledning af min fødselsdag, og dér havde jeg traditionen tro pakket en god portion dejlige bøger i min sommerkuffert. Hvis du kunne tænke dig at høre lidt om, hvad det var for nogen, kan du læse mere her.

Hvilke bøger har I mon planer om at fordybe jer i henover sommeren? Det kunne være sjovt at høre om. Mon der er nogen, du kunne anbefale - enten en skøn roman eller en lærerig fagbog?

Og så vil jeg lige afsløre, at TV2 redaktionen har besluttet at bekoste produktion af endnu en række af kulturportrætrækken 'Folk i farver', som jeg havde fornøjelsen af at være programvært på i foråret. Jeg har med glæde sagt ja til at varetage opgaven i den nye række også, og glæder mig helt vildt til at møde 12 nye originale ildsjæle, der arbejder med kreative og kunstneriske processer. Vi går igang med at skyde udsendelserne allerede til august. Så det bliver spændende.

Rigtig dejlig tirsdag.