#ff28a2

HURRAAAA - Spilopperne kåret til Danmarks bedste børne- og familiekogebog

Ja, I kan tro, jeg er glad. Spiloppen er belvet kåret til Danmarks bedste børne- og familiekogebog af Verdens største internatinoale kogebogskomité, Gourmand World Cookbook Awards, og er nu nomineret til titeln som "Verdens Bedste", der kåres i marts. Wow!

"Gourmand Winner in Denmark Best Children and Family Cookbook 2011‏". Sådan stod der i emnefeltet på den mail, jeg fik i går aftes, og som fik det til at gippe i hele min krop. Hold da helt op! Sikke en skøn uventet melding. Jeg så hilsenen på min iphone, da jeg i går stoppede ind for at hente mig en kop kaffe på en tankstation efter min optræden i Magasin i Odense og lige tjekkede min mail. Tænk engang, Tinkerbell Books skal repræsentere Danmark med "Spilopperne" ved den  internationale konkurrence i marts om titlen som "Verdens Bedste". Hvor er jeg beæret og ualmindelig glad. Tusinde tak til alle jer derude, der viser mig så fantastisk en opbakning og giver mig så meget gå-på-mod via jeres  hilsener med motiverende ord, gode idéer og beretninger om, hvor jeres behov for inspiration i jeres liv som familie ligger.

Jeg har netop overbragt nyheden til mine drenge, der er hos deres far i denne weekend, og det var skønt at høre deres glæde og begejstring i den anden ende af røret.

Rigtig dejlig dag til jer alle!

Kh. fra en meget glad Sif