#ff28a2

Hurra - 55.000 miniudgaver af Spiloppen kom til verden

Jeg får lyst til at råbe et lile "hurra" i dag, for jeg er så pavestolt og glad over, at min til dato største bog på eget forlag, Spilopper & stjerneskud, i dag udkommer i en 36-siders miniudgave med BoligLIV og Vi forældre. Det er da stort! Den udkommer i 55.000 eksemplarer - wow! Det er knagme lidt af en milepæl for sådan en nyslået forlægger som mig at se så mange små Spiloppeforsider rundt omkring i kiosker, supermarkeder, magasinafdelinger i varehuse og andre gode steder, de to magasiner forhandles.

Inde i miniudgaven af Spilopper & stjerneskud gemmer dér sig også et ret fordelagtigt tilbud på "Spiloppen" i selskab med et abonnement på et af magasinerne. For 199 kroner får du 4 numre af enten BoligLIV eller VI forældre + 1 spritnyt eksemplar af "Spiloppen" sendt lige til din privatadresse. Det er da et tilbud, der vil noget. Der er et yderst begrænset antal eksemplarer til rådighed i dette tilbud, så tøv ikke for længe med at bestille det, hvis du kunne føle dig fristet af sådan en lille sampakke :)

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag på denne den 24. november med kun én måned til juleaften. Vildt. En dejlig måned, der venter forude fuld af stearinlys og julehygge.