#ff28a2

Hjerteligt tillykke til vinderne :)

Kære alle sammen

Først vil jeg sige TUSINDE TAK til alle jer, der de seneste måneder har sendt mig de skønneste opskrifter, tips og idéer i den hensigt at få dem optaget i SPILOPPER & STJERNESKUD. Fire håndfulde af jer har fået jeres bidrag optaget i min kommende bog, og I vil inden længe finde et signeret eksemplar af bogen i jeres postkasse. Jeg vil lige understrege, at jeg har alle dejlige bidrag liggende i min arkivbank nu, og nogle er sat på venteliste, fordi de ikke måske ikke lige passede som fod i hose i de kapitler, jeg har med i denne omgang, men måske vil passe fantastisk i et af de kapitler, jeg præsenterer i én af mine kommende udgivelser. Så lige pludselig får I måske en hilsen fra mig med forespørgsmål om, jeg må have æren af at præsentere jeres opskrift eller idé i den sammenhæng :)

Nogen af jer, der har fået svar fra mig om, at I har fået jeres bidrag optaget i "Spilopperne" er måske ikke på listen nu. Det skyldes, at mit manuskript voksede sig så stort undervejs, at jeg måtte lade en god håndfuld kapitler stryge direkte ind i det nye dokument, jeg har oprettet til "Spiloppens" efterfølger: SLYNGLER & STANGLAKRIDS. Og det var i så fald nok her, jeres idé var anbragt. Så den bliver præsenteret. Det bliver bare ikke lige i denne omgang. SLYNGLERNE tegner dog allerede nu til at blive en skøn bog at skrive med idéer til Høstdage i efteråret, Kyndelmisse, Sommerferie på bagsædet, I det sunde hjørne, Mormordage, Isboden er åben, Kulturklubben, Lommepenge, Kulinarisk forårsrejse til Mölle osv.

HJERTELIGT tillykke vil jeg dog sige til vinderne, som er præsenteret i Spiloppen med navns nævnelse dér, hvor deres bidrag er præsenteret. Nogle af titlerne på jeres bidrag vil måske være svære at genkende, da jeg har kaldt dem noget, der passer godt ind i bogens univers. Skriv endelig til mig, hvis I har nogen spørgsmål :)

Her kommer listen:

* Mums-filibaba-klatkager samt Tip fra det professionelle grøntsagskøkken af Kristina Hobbs
* Citronboller med birkes samt Hvid chokolade-konfektkage med et strejf af lakrids af Camilla Biesbjerg
* Nummernum nuggets af Jette Elisa
* Den vildt go’e salat af Anette Damsgaard Bonde
* Creamy Caramella - med hvid chokoladefrosting af Camilla Kolling Christensen
* Blueberry Dream af Dorthe Kjeldahl
* Kniplingetryk i fimoler af Rita Hoel
* Armbånd af maxi-rørperler af Mette Brinch
* Skattekortinvitation samt sørøverskattejagt af Hanne Hegedys
* Alfredos æggekage af Heidi Hedegaard Nielsen
* Bløde langfredagsbrud af Karin Kobberø
* Malenes italienske svigermors “contorno” af Malene Kianna Madsen
* Tip til kalendergave-system af Johanne Birn
* Op-på-lakridserne-boller af Hanne Christensen
* Juleleg af Anne Rosbjerg
* Frugttallerken-der-bringer-smilet-frem samt af Knækbrødet-der-ikke-er-til-at-komme-udenom af Nicoline
* Esters æbler fra æbleskrællemaskine af Ester
* Lines fortryllende æblesuppe af Line Sørensen
* Frugtcocktail i farvelag af Heidi

I fire sidste må rigtig gerne sende mig jeres adresser over min kontaktside, for I har skrevet jeres gode bidrag direkte på bloggen, hvor jeg ikke lige kan se jeres kontaktoplysninger. Se skriv, og jeg vil sende jer et vindereksemplar af "Spilopperne".

SKØN AFTEN til jer alle. I morgen klokken 9.00 står den på trykstart på Narayana Press, og jeg glæder mig bare helt vildt. Skriver i morgen eftermiddag og fortæller om, hvordan det hele er gået :)

ps. Dagens blogbillede er, som du nok har regnet ud, indholdsfortegnelsen til Spilopper & stjerneskud.