#ff28a2

Havregrynssnebolde og dadelhagl - se min lille film om tilblivelsen

Havregrynskugler er for mig indbegrebet af jul. Som barn sad jeg ved siden af min søster, ved en lille lav bordplade, der kunne trækkes ud under køkkenbordet i vores køkken, med en stor skål foran mig og et skærebræt til at rulle havegrynskuglerne ud på. En enkelt blev vist sneget ind i munden undervejs - det er en del af glæden ved at producere lækkerier sammen. I dag får du også et tip til en anden slags konfektkugler: Dadelhagl. Uhm, begge varianter er lækre! Du kan se, hvordan jeg laver dadelhaglene på den lille adventsvideo, som er optaget hjemme i mit eget køkken. Inde på JuleBrugsen.dk kan du også finde en opskrifterne på de to lækkerier lige til at printe ud. Se opskrifterne og videoen her. Åbn lågen til den 8. december.

Rigtig god fornøjelse - og gode juletanker fra mig.