#ff28a2

'Green Kitchen Stories' & 'Kram i madkassen' på Saxos Bestsellerliste

Det er det store smil, der kravlede frem på mine læber her til morgen, da jeg så, at både 'Green Kitchen Stories' af talentfulde danske Luise Vindahl og hendes svenske ægtemand David Frenkiel og min egen 'Kram i madkassen' var strøget helt til tops på SAXO's bestsellerliste. De ligger og hygger sig side om side på Top 5 på 3. og 4. pladsen over mest solgte kogebøger, og jeg kan love jer, at sådan en melding vækker glæde og stolthed. At bringe en bog til verden - det være sig sin egen eller en bog af eksterne forfattere med alt, hvad det kræver redaktionelt, oversættelses- og layout- og ikke mindst trykmæssigt - kræver en god portion is i maven og tiltro til, at ens dømmesans rammer plet, for hele familieformuen investeres i projekterne hver gang, og måtte de fejle, skal der ikke meget til at vælte et forlag på det stadie i dets tilblivelse, mit lille forlag er nu. Så jeg vil gerne rette en VARM OG INDERLIG tak til alle jer derude, som har valgt at investere i mine bøger - både mine egne og nu også Luises og Davids skønne vegetariske kogebog. Uden jer og jeres interesse for lækker mad, familieliv, kreativet og sundhed, ville jeg ikke kunne folde det professionelle liv ud, der er så meningsfyldt for mig. Så tak for jeres opbakning og trofaste støtte.

Faktisk må jeg næsten nive mig lidt i armen i disse dage for på kun en måneds tid efter, at Kram i madkassen blev sendt på gaden, var første oplag udsolgt, og efter kun 14 dage, at 'Green Kitchen Stories' udkom, var første oplag også udsolgt af den. Jeg har en forhandler, der først skal have leveret en portion af hver bog til december, hvilket gør, at jeg kan nå at sætte 2. oplag i tryk af begge og samtidig har lidt at sælge af til boghandlerne, Saxo m.fl., så der er en lille portion tilbage til de, der gerne vil sikre sig et eksemplar af 1. oplag og ikke vil vente på 2. oplag udkommer til november. Antallet er dog stærkt begrænset, så I skal nok ikke tøve alt for længe, hvis I ikke har lyst til at få den hjem på hylden inden så længe :)

SAXO fejrer fødselsdag i denne uge, så derfor kan du indtil på mandag den 16/09 købe udvalgte bøger på deres site til særpris - blandt andet Kram i madkassen og Green Kitchen Stories. Du kan købe dem ved at klikke på linkene nedenfor:

Kram i madkassen, trykt udgave kan købes her til 139 kr. (normalpris 179,95 kr)

Kram i madkassen, e-bogsudgave til 82 kr. (normalpris 109,95 kr.)

Green Kitchen Stories, trykt udgave 272 kr. (normalpris 299,95 kr.)

Alt det bedste herfra og god weekend.

Kh.
Sif