#ff31a6

Gratis fødselsdagstips i online magasin

Kære alle sammen.

Håber I nyder weekenden rigtig meget. Vejret er stadig temmelig koldt, synes jeg, så min lille plan er at tage foråret med hjem fra Paris i næste uge, så vi kan få sparket gang i nogle varmegrader og få træer og buske til at lægge an til en ordentlig omgang knopskydning :-)

Og så vil jeg gerne sige tusinde tak til alle jer, der har skrevet til mig på bloggen og givet jeres feedback på idéen om at lave en fødselsdagsbog. Super dejligt med så stor opbakning. Den er jeg enorm glad for. Forleden tog jeg simpelthen konsekvensen af jeres tilbagemeldinger og oprettede en mappe med titlen "fødselsdagsbog" på min computer. Jeg har jo længe haft lyst til at føje sådan en bog til listen over kommende udgivelser, og nu er det en realitet. Bogen bliver til noget! Ligesom med mine andre bøger, vil jeg løbende fylde min nyoprettede idémappe med gode opskrifter, tips og idéer, causerende småtekster, inspirationsmateriale og alt muligt andet sjovt, godt og spændende, som kan danne basis for en bog fyldt med alt det allerbedste, jeg kan levere jer om emnet. Og med min søster med som "partner" i projektet, skal det nok blive sjovt at bringe fødselsdagsbogen til verden. 

Endnu har jeg ikke fået dannet mig et overblik over, hvornår den kan være klar til at rulle ud på boghandlernes hylder, for andre bogprojekter ligger også i rugekassen og venter på at blive udklækket. Men det melder jeg ud, så snart jeg ved besked. Og måtte endnu flere af jer have gode idéer og input til, hvordan man kan gøre børnefødselsdage ekstra vellykkede og sjove, vil vi nyde at høre fra jer. Også her gælder mit stående tilbud om, at alle indkomne idéer, der optages i mine bøger, honoreres med et frieksemplar af den pågældende bog med en personlig hilsen fra mig samt en præsentation af dig i introteksten til opskriften eller idéen inde i bogen. Så skyd endelig løs, hvis du kunne have lyst til at være med til at gøre bogen ekstra inspirerende for alle med lyst til og behov for at holde nogle rigtig dejlige børnefødselsdage.

Og så vil jeg lige give jer et lille tip :-) I morgen udsender FashionForMe - én af landets mest velbesøgte internetforhandlere af dansk mærkevaretøj, som jeg har indledt et samarbejde med - sit gratis online inspirationsmagasin for marts måned ud til sine cirka 10.000 nyhedsabonnenter. FashionForMe fejrer i dette nummer sin to års fødselsdag, og det markerer de med diverse tilbud fra deres helt nye foråreskollektion. Mit bidrag til magasinet er 18 siders fødselsdagsopskrifter og -idéer hentet fra mine tre boguniverser og også denne gang, vil et signeret eksemplar af én af mine bøger blive udloddet. Så hvis du har lyst til at kigge med, kan du i morgen downlaode magasinet her. Du kan også vælge at tilmelde dig deres nyhedsbrev, og så kommer månedsmagasinet fremover direkte ind ad din emailkasse hver måned. God læselyst - og RIGTIG dejlig søndag.