#ff28a2

Gratis e-julebog fra kær kollega og veninde Anette Harbech

Kunne du tænke dig en forfriskende sækfuld lækker juleinspiration til mundgodt, der ovenikøbet hører til i den sunde afdeling? Hvis ja, så er det gavetid her på sitet. Min gode veninde og kollega, Anette Harbech Olesen, fra den fantastiske sundhedsblog madforlivet.com har nemlig skabt en rigtig inspirerende og mundvandsfremkalende Jule E-bog, som jeg blandt flere andre har æren af at yde et lille bidrag til. Den har vokset sig stor og nu indeholder rigtig mange skønne opskrifter, som du kan downloade til din egen computer på få minutter via dette link.

Sidste år lavede Anette også en Jule E-bog og den blev downloadet af 12,000 sundhedsinteresserede danskere. Det resulteree faktisk i, at Anettes hjemmeside blev så overbelastet med besøgende, at hendes Internetudbyder oplevede et nedbrud. I år har cirka dobbelt så mange udtrykt ønske om at modtage bogen, så belært af sidste års hændelser, har Anette denne gang allierer sig med SAXO, som har loadet bogen op på deres site - lige til at downloade af alle interesserede. Du skal oplyse, om du ønsker den sendt til din computer eller tablet, men bogen er GRATIS, og der skal derfor ikke udfyldes betalingsoplysninger. Du vil, når du har bestilt bogen, modtage en bekræftelse og efter få minutter sendes E-bogen til dig.

Jeg håber du får stor glæde og gavn af Anettes skønne Jule E-bog anno 2013 og ønsker dig rigtig god fornøjelse. Du kan downloade bogen HER.