#ff28a2

God trykstart og fødselsdag på programmet

Kære alle sammen

Håber I har det godt. Trykstarten i fredags i forrrige uge gik perfekt, og vi drog meget glade hjem fra trykkeriet i Odder sidst på eftermiddagen efter, at jeg sammen med mine to yngste sønner, Lucas og Noah, havde aktiveret trykknappen på de store maskiner og set de kæmpe ark til bogen med alle de farvestrålende opslag køre ud. Det var lidt af en milepæl, vi nåede dér, og tænk engang: Trykkeriet modtog os med nybrygget kaffe, varm kakao og hjemmebag for at markere, at det var en særlig dag. Det er imponerende så engagerede og hjertelige samarbejdspartnere, vi finder på Narayana, og det betyder meget at få så dejlig en modtagelse, når vi har ladet hele vort år præge af de bogprojekter, vi ønsker at udgive. Om ti dages tid er det "Gartnerindens" tur til at køre igennem trykmaskinen, og jeg har snuden i sporet i disse dage for at foretage de sidste optimeringer i layoutet og skrive de sidste kapitler endeligt færdige. Det er ofte lidt "close race" op til trykstart - tiden bliver udnyttet til fulde til at gøre bøgerne så flotte og inspirerende som overhovedet muligt.

Og så nævner jeg noget om fødselsdag i overskriften til dagens indlæg, og ja, Oscar (min ældste søn) fyldte jo år forleden, og i denne weekend har vi kaldt familien over til fejring. Så vi hygger os her i Århus, snakker, nyder lidt dejlig mad og slapper af sammen med kusine og fætter, moster, mormor og resten af familien fra københavn. Der er liv i huset, 14 mennesker sover vi under samme tag, så det er en ordentlig flok.

I sidste uge var jeg til to undervisningsgange mere i Masteren i Positiv psykologi. Meget lærerigt og spændende. Jeg fortæller mere snart.

Rigtig dejlig weekend til jer alle.

De bedste hilsner
Sif