#ff28a2

Give away: Vind signerede eksemplarer af "Gartnerinden & Lykkesmeden" samt shufflebooks

Kære alle sammen

Så er det blevet 2. advent, og det er som lovet jule-give-away-tid igen her på siforellana.dk.

Denne gang vil jeg gerne sætte to signerede eksemplarer af "Gartnerinden & Lykkesmeden" på højkant. Og vi smider lige lidt ekstra oveni. De to heldige vindere kan nemlig også se frem til at få 2 Shuffle-bøger hver med som præmie. "To hvad?", tænker du måske. Ja, nu skal du bare høre.

Da jeg selv i sin tid skrev og skabte "Spilopper & stjerneskud", ville jeg gerne forsyne bogen med et sjovt familieaktivitetsspil. Tanken var, at jeg ville udvælge 36 kulinariske og kreative aktiviteter fra Spiloppebogens univers, trykke dem på kort og levere dem i en æske sammen med bogen. Min research viste mig dog desværre, at det var temmelig kostbart at realisere idéen, og det ville gøre bogen alt for dyr. Så jeg valgte i stedet at præsentere spillet i form af et aktivitetsspil udformet på en spilleplade på bagsiden af det foldede franske smudsomslag, som bogen er "pakket ind i". Og dér er det nu, og bliver forhåbentlig spillet en gang imellem ude i de små hjem.

Her for nogle uger siden - godt et års tid senere - får jeg så pludselig en mail fra en kvinde ved navn Karen, der præsenterer mig for et nyt koncept kaldet SHUFFLEbooks. Hun fortæller, at Shufflebooks blev introduceret på det danske marked i  2010 med ønsket om at skabe en udfordrende, stimulerende og sjov tilgang til læring. Shufflebooks udgøres af en boks med 29 kort + 1 vejledningskort med inspiration og guidelines til sang, kreativitet og leg. Hvert kort er illustreret så børn, der ikke kan læse, også kan være med. Kortets forside viser aktiviteten og bagsiden fortæller hvad man skal og hvordan man kommer i gang. Der findes i alt seks titler på nuværende tidspunkt, der hver har sit "tema": Tegn med tal (ansigter), tegn med tal (dyr), Kom og syng med os (til de store), Kom og syng med os (til de små) m.fl. De er lavet til børn i alderen 0-12 år, og er en rigtig sjov familieaktivitet med læring, leg og samvær som det bærende element. Familieterapeut Jesper Juul kalder Shufflebooks "geniale, fordi de skal bruges af mindst to, hvor begge er lige aktive. De er både til hænderne, til hjertet, til hjernen, til øjnene, til benene, til maven, til fantasien, til fællesskabet, til forældrene og lige til at lege med,” siger han.

Så hvis du har børn i huset eller måske har børni familien eller vennekredsen, du kunne have lyst til at glæde med en rigtig personlig og dejlig julegave, der rummer timevis af grin, nærvær og hygge, så kan du deltage i min lille give away og samtidig være med i konkurrencen om 2 signerede eksemplarer af "Gartnerinden & Lykkesmeden". Shufflebook.dk har sponsoreret de nye moderne "bøger" og "Gartnerinderne og lykkesmedene" er fra Tinkerbell Books.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive en lille kommentar her nedenfor. Jeg trækker vinderne via Random.org. i morgen aften klokken 22 og præsenterer efterfølgende vinderne her på bloggen og på min FB-side.

HELD OG LYKKE!