#ff28a2

Giv mig en hjælpende hånd og VIND EN BOGPAKKE


Opslag fra KRAM I MADKASSEN

Kære venner

2013 har på mange måder ikke været så nemt et år i min familie. Megen sygdom har præget hverdagen, og i julen måtte vi sige farvel til én af vore nærmeste. Så det var ikke det sværeste kalenderblad at vende nytårsaften i år.

Inden året gik på hæld, tikkede dog en fantastisk nyhed ind i min mail-kasse om, at mine to nye bøger GULD I GRYDEN og KRAM I MADKASSEN til min store glæde begge havde opnået en kåring som "Danmarks bedste" og en international nominering til "Verdens bedste" inden for hver sin kategori. Den endelige kåring finder sted i Beijing til maj 2014, så det er vildt spændende at se, hvordan det går.

En sådan glædelig begivenhed skal selvfølgelig fejres, og det er jeg ved at planlægge sammen med SAXO. Fra på fredag i denne uge lancerer vi i samarbejde en helt særlig kampagne på deres site med enormt attraktive priser på mine bøger i en afgrænset periode (17/1-24/1). Og i den forbindelse ville det jo glæde mig, at der var lidt ord på, hvad I oplever mine bøger bibringer jer af inspiration og oplevelser. Så derfor søsætter jeg et lille initativ med en bogpakke bestående af 3 SIGNEREDE BØGER EFTER EGET VALG iblandt mine titler (se mine bøger i spalten til højre her på sitet) som hovedpræmie.

Opslag fra GULD I GRYDEN

Jeg vil simpelthen høre jer, om I, der allerede kender GULD I GRYDEN og KRAM I MADKASSEN vil hjælpe mig med at gå ind og lave en anmeldelse af bøgerne på SAXO's hjemmeside inden den 24/1 kl. 20. Jeg trækker derefter lod iblandt alle jer, der hjælper mig.

Så har du lyst til at give mig en hjælpende hånd, så gå ind på Saxos hjemmeside via nedenstående to links og skriv en lille anmeldelse. Hvis du skriver én på begge bøger, ryger der to lodder i bøtten og du forøger dine chancer for at vinde min bogpakke med frisk inspiration til dig eller nogen, du holder af.

Her kommer linkene:

http://www.saxo.com/dk/guld-i-gryden_sif-orellana_hardback_9788799209095

http://www.saxo.com/dk/kram-i-madkassen_sif-orellana_hardback_9788799209057

Vil du læse mere om kåringen og nomineringen her og få et lille kig ind i bøgernes univers, kan du klikke her.

På forhånd tusinde tak for hjælpen.

Kh.
Sif