#ff31a6

Gartnerinden, Nada-akupunktur og Peak-workshop

Sikke det spirer og folder sig ud derude. Dejligt at være vidne til. Også på skrivefronten er manuskriptet godt i udvikling. De seneste dage har jeg siddet på Statsbiblioteket i Aarhus og fordybet mig i skrivningen af "Gartnerinden & lykkesmeden". På bordet flyder det med bøger, magasiner, artikler, udklip m.v., og mange af dem er prydet med gule post it-lapper fyldt med noter, idéer og ting, jeg skal huske at føje ind i bogens univers. Det er en spændende proces at få "Gartnerinden" til at tage form - en svær proces, for emnet er udfordrende, men samtidig utrolig meningsfyldt og interessant at fordybe sig i. Jeg håber meget, at du vil opleve det samme. Bogen skiller sig jo markant ud fra de fleste andre af denne type ved at byde på så mange temaer, der normalt holdes adskilt og sjældent præsenteres i et visuelt stimulerende univers. Jeg er sørme så spændt på det hele. Bogen har længe været på tegnebrættet, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at fylde den med så meget inspiration til et mangefaceteret kvindeliv, hvor drømme, familie, karriere og fritid skal balanceres godt.

Forleden var jeg til et arrangement med min pigeloge med en såkaldt "hemmelig gæst". Denne viste sig at være NADA-udøver og under uddannelse  til akupunktør. Nada er en forkortelse for: "National Acupuncture Detoxification Association", som eren recovery-model baseret på øreakupunktur til afhængighed, stress og psykiatriske symptomer. Foredragsholderen havde i øvrigt efter et kursus på blot 4 dage (til 4.000 kroner) bl.a. kureret sin mand for søvnbesvær, og han havde ellers sovet rigtig ustabilt og dårligt i årevis. Jeg har aldrig selv fået akupunktur og ved meget lidt om feltet, men det var ikke så lidt, denne akupunktur-type kunne hjælpe på - søvnbesvær, rygsmerter, stress, sorgbehandling, koncentrationsbesvær, nervøsitet, bekymringer, eksem og allergi m.v. Et meget interessant foredrag, og flere af mine veninder fik nåle i ørerne og prøvede Nada på egen krop. Endnu har jeg ikke hørt, hvad de oplevede, at der kom ud af det. Det venter stadig. Spændende var det dog at høre om. Du kan læse mere her.

I morgen skal jeg til en såkaldt "Peak workshop" om at præstere sit bedste indenfor dét, man gerne vil gøre en forskel indenfor. En sådan har jeg ikke været til før, så det skal nok blive interessant. I hører mere.