#ff28a2

Gartnerinden & Lykkesmeden døbt "livsbogen" af anmelder

I dag udsendte forfatter, blogger på madforlivet.com og ernæringsekspert Anette Harbech sit decembernyhedsbrev med masser af spændende ny viden om fiskeolier, flydende vitaminer og de sunde egenskaber ved rødvin. Nyhedsbrevet indeholdte også Anettes allerbedste boganbefalinger, og til min store glæde var min "Gartnerinden & Lykkesmeden" at finde iblandt Anettes favoritter. Du kan læse hendes anmeldelse her, som jeg vist ikke behøver sige, fylder mig med glæde.

Gartnerinden og Lykkesmeden
"Velkommen til Sif Orellanas unikke univers. Sifs nye bog Gartnerinden og Lykkesmeden er en betagende bog at sidde med, en stor visuel oplevelse, fyldt med fantastisk inspirerende billeder, der gør os glade indeni. For mig er denne bog allerede døbt "Livsbogen", for Gartnerinden og Lykkesmeden er bogen, som jeg igen og igen kan ty til for inspiration, glæde og optimisme.

Det er en omfattende, dybdegående og yderst generøs bog, skrevet med hjerteblod og hjertevarme. Man føler sig som læser tryg og glad i Sifs selskab og får masser af brugbare og gode tanker med på vejen. Men udfordres også. Udfordres til at definere egne lykkebegreber og tænke over livet. Bruger vi vores tid på det der er vigtigst for os hver især?, hvad er det egentlig vi allerhelst vil, og hvad afholder os fra at gøre det? og meget mere. Altsammen nænsomt, motiverende og kærligt udtrykt.

Det moderne kvindeliv er på dagsordenen, og vi glædes, inspireres og oplyses. Midt imellem bogens mange tankevækkende passager kommer der så lige et stemningsbillede af kaffe og kage på en lækker, økologisk cafe i London eller en opskrift og billede af skønne boller. Budskaber, der er med til at understrege bogens gennemgående tema; at vi skal nyde livet og hinanden nu og her. Gartnerinden og Lykkesmeden er en hyldest til kvindelivet med alt hvad det indebærer, livsklog og livsgod med det overordnede budskab; "Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars". Jeg er vild med konceptet og er helt med på tanken om, at vi er vores egen lykkessmede!"
Let's go for it............ Sifs bog kan købes" her

Hvis du ikke allerede er tilmeldt Anettes nyhedsbrev, kan du tilmelde dig her. 10.000 nyhedsabonnenter har valgt at abonnere på Anettes nyhedsbreve, så det taler vist sit eget tydelige sprog om, hvor fulde af nyttig, inspirerende og spændende viden, de er. Du kan klikke her, hvis du kunne tænke dig at se decembernyhedsbrevet.