#ff28a2

Fejringskampagne: Få 25% rabat på alle mine bøger i syv dage

Kære venner

I dag søsætter SAXO og jeg en storstilet fejringskampagne i anledning af, at to af mine bøger netop er blevet nomineret til titlen som "VERDENS BEDSTE".

Så fra og med i dag og en uge frem kan du helt ekstraordinært få 25% rabat på alle mine bøger og få dem bragt lige til døren. 2. oplag af "Kram i madkassen" er til min glæde tæt på udsolgt, så den har jeg begrænset oplag på, mens der skulle være nok bøger på lager af de øvrige titler. Har du brug for lidt inspiration til nytårsfortsætterne, kan jeg varmt anbefale dig "Gartnerinden & Lykkesmeden", der giver masser af input til måder, du trin for trin og på overskuelig vis kan bringe dine drømme på vinger.

Klik HER og stryg direkte tind til mine bøger til den skarpe pris hos Saxo.

Mange glade weekendhilsner fra mig til dig ❤