#ff31a6

Fødselsdag og udsigt til sommerferie

I dag er det min fødselsdag, og tusinde tak for de søde ord, flere af jer har sendt mig via bloggen, min facebook-side og pr. mail. De luner hver og én, skal I vide :-)

Billedet er fra min ældste søns konfirmation. I dag har jeg lidt travlt med den sidste photoshoot, inden mine drenge og jeg drager en  uge på ferie. Så dagen i dag fejres ikke med champagne. Det burde den måske nok, for udover, at jeg kan slå endnu en streg på listen over fødselsdage, så er jeg også bare så stjerneglad og stolt over, at mit forlag i dag omdannes til et ApS. Ikke fordi det skaber mærkbare forandringer, men når man skyder så meget hjerteblod i at få et projekt, der er meget vigtigt for én, til at gro og folde sig ud, så er sådan en begivenhed skelsættende og meget glædesfyldt. Så nu håber jeg bare på det bedste for mit forlag, og ser enormt frem til at sende min kommende bog på gaden. Den er i disse dage ved at tage form i den dejilgste sammensmeltning af tekst og billeder, jeg kunne ønske mig, og inden længe er jeg klar til at lade jer få et smugkig ind i dens univers.

I dag skal jeg markere dagen med mine drenge, forberede en photo shoot mere, der finder sted i morgen fra kl. 10, mødes med en nær veninde og have sendt min dygtige layouter tekst og billeder til næste kapitel, så hun kan komme godt videre med kapitel 3. På lørdag skal mine drenge og jeg til Anholt i en uge, så dér dukker et kærkomment pusterum op i kalenderen, som jeg bare glæder mig helt vildt til. Skønt at give den gas og have høj puls for en tid og ikke mindst fantastisk at se resultaterne indfinde sig - og også skønt at snige et godt langt åndehul ind i kalenderen, hvor et radikalt gearskifte kan finde sted og energitanken lades op på anden vis end den energi, der strømmer gennem årerne af at lave noget, man brænder for. At nyde sommeren, solen, at sove længe, glædes over børnenes leg, grille i haven, bade fra stranden og andet totalt lisende for krop, sjæl og legeme - dét lader op på anden vis, og det er også vigtigt for at have kræfter og overskud til de andre vigtige skabende faser i ens liv.

Håber også, at I har noget rigtig dejligt at se frem til i løbet af sommeren :-)

Kh.
Sif