#ff28a2

Et kig ind i cupcake-laboratoriet

Jeg er i København i disse dage. Ankom i går for at mødes med Den store Bagedag, som jeg er ambassadør for. Jeg er nu fortsat nært forbundet med min trofaste computer for at få de sidste finjusteringer på plads på bogen og for at lægge billeder op af de skabeloner og trin-for-trin-billeder, jeg sidder og tegner og skyder lige fra, jeg slår øjnene op om morgenen. Da min bedre halvdel og jeg kørte ind i København i går så jeg et stort banner fyldt med cupcakes fra den lille fine butik, jeg har omtalt før, der hedder Agnes' Cupcakes. Det fik mig til at smile, for også jeg har været fordybet i cupcake-produktion den seneste tid for at gøre mit eget kapitel udi cupcakens kunst klar. På dagens blogindlæg får du et lille smugkig ind i kapitlet.

Jeg iler igen, for travlhed præger programmet. I morgen er vi så tæt på målstregen, vi næsten kan komme, og det fylder mig med kolossal glæde og spændt forventning. Wow, det bliver stort at få loadet hele bogen op til trykkeriet og vanvittig spændende at få det første print af bogen i hænderne. GLÆDER MIG.

RIGTIG solrig og god dag til jer alle