#ff31a6

Et inspirerende samarbejde med en dygtig kvinde

Kære alle sammen.

I dag vil jeg fortælle jer om et samarbejde, jeg har haft med en gæv kvinde, der står bag et, efter min mening, utrolig inspirerende gratis madmagasin. Hun hedder Pernille Bech og magasinet hedder "Sæson for god smag". Da jeg mødte hende første gang i 2008 på hendes kontor i Axelborg i København, havde hun netop sendt sit første nummer af magasinet på gaden. Jeg havde set det i et supermarked, og var blevet tæt på målløs over at opleve et gratis-magasin af den kvalitet og udført med så stor layoutmæssig sans. Måske kender I allerede magasinet, der siden sin fødsel har oplevet så stor succes, at oplaget nu er oppe på 250.000 eksemplarer. Det udgives i øvrigt af Gartneribrugets Afsætningsudvalg.

Den gang Pernille og jeg mødtes første gang var for at vende lidt på mulighederne for et samarbejde, og vi har sidenhen mødtes en gang eller to om året til gode snakke om mad, bøger, magasiner og hvordan vi bedst formidler det emne, vi begge brænder for. I 2009 skrev jeg ligeledes en artikel til magasinet, du kan se her, hvis du har lyst. Og nu har vi så løbet et lille samabejde igang igen, hvor du lige for tiden kan finde tre bageopskrifter på "Sæsons" hjemmeside fra "Greven" og kan vinde et signeret eksemplar af bogen, hvis du svarer på et enkelt spørgsmål. Og jeg har skudt hele 5 eksemplarer ind i konkurrencen, så chancerne er ikke helt ringe :-) 

Og hvad er det så for et magasin? Jo, "Sæson for god smag" er fyldt med flotte farvebilleder og opskrifter baseret på årstidens frugt og grønt. Fokus er på smagen, farverne, sundheden og alt det andet gode, der følger med at nyde godt af de vitaminholdige sager. Der er gæstekokke med i hvert nummer, og ja, jeg kan altså bare sige, at Pernille Bech har min store respekt for det arbejde, hun har præsteret med gratismagasinet. Det udkommer tre gange årligt i perioden fra april til september og er placeret i frugt- og grøntafdelingen i de fleste supermarkeder. Og så har "Sæson for god smag" også en flot hjemmeside, og et nyhedsbrev, jeg kan anbefale dig at tilmelde dig. Det udsendes 1-2 gange måneden og er fyldt med opskrifter, tips til en grønnere hverdag og mulighed for at deltage i konkurrencer.

Så godt gået Pernille. Du skiller dig virkelig ud med det fine arbejde, du har gjort med "Sæson" og inspirerer rigtig mange til at spise sund og lækker mad baseret på frugt og grønt - heriblandt mig. Tak for samarbejdet! Og rigtig dejlig aften til alle jer, der læser med :-)