#ff31a6

En varm tak

Foto: Sonja Dahlgren, Dagmars Kitchen

Kære ven.

I dag kom Børsen på gaden med interviewet med mig om mit liv som mor til tre, forfatter, fotograf og forlægger skrevet af journalist Maria Kentorp. Det er stort at gå ned og købe avisen og slå op og se sit eget ansigt pryde en hel forside på én af sektionerne. Det er ikke en oplevelse, jeg har gjort mig mange gange i mit liv, og det fylder mig med lige dele stolthed og ydmyghed.

Mit liv som forfatter, fotograf og forlægger er jo i vid udtrækning et ganske stille liv, hvor mange dage foregår bag kameraet eller computeren, og det kan opleves lidt overvældende pludselig at "træde" så meget ud i offentligheden, som man gør, når man får så fremtrædende en eksponering i én af landets mest seriøse aviser med en meget personlig artikel, der stiller skarpt på såvel glæder, sorger som udfordringer. Jeg er dog fuld af stolthed, glæde og taknemmelighed over, at redaktionen på Børsen finder mig værdig til sådan en flot dækning, og jeg ved, at jeg har mange at takke for, at jeg har gjort mig fortjent dertil.

Så en glad og varm hilsen herfra til dig og alle jer andre derude, som har støttet mig så trofast gennem de ti år, jeg har arbejdet som forfatter. Af hjertet tak. Uden dig og jer havde jeg ikke kunnet skabe mig et arbejdsliv som forfatter, fotograf og forlægger, hvor jeg i tekst og billeder kan dele min store glæde for mad, kreativitet og de små ting i hverdagen, der, for så mange af os, gør en stor forskel. For det er jeg dybt taknemmelig.

Med ønsket om en dejlig pinse!

Kh.

Sif