#ff31a6

En inspirerende madjonglør - Heidi Swanson

Tag lige engang og se her - er det ikke lækkert. Opslagene stammer fra Heidi Swansons prisbelønnede kogebog: "Super Natural Every Day"; en bog, jeg netop har bestilt og glæder mig rigtig meget til at fordybe mig i. Heidi er bosat i San Francisco, og det er her hun folder sit virke som fotograf, kogebogsforfatter og lejlighedsvis designer ud. Derudover har hun skabt én af de mest inspirerende blogs, 101cookboks.com, jeg endnu er stødt på. Som mange andre "madpassionister" er jeg betaget af fotograf og kogebogskribent Aran Goyoagas fantastiske fotografier på hendes enormt populære blog canelleetvanille.com, men Heidi kan i høj grad også noget med stemninger, mad og storytelling på hendes egen originale, atmosfærefyldte måde. Virkelig dygtig, det er hun, oplever jeg. Kan du også lide hendes stil?

Kig forbi, hvis du har lyst til at se mere. Det er afgjort besøget værd, det lover jeg :-) På min færd rundt på hendes blog, faldt jeg i øvrigt over en lille downloadbar appetizer (incl. en håndfuld opskrifter fra) hendes nye bog, "Super Natural Every Day", der har nydt den store ære at ligge på New York Times bestsellerliste i en periode. Du kan downloade den her.

God aften til jer alle.