#ff28a2

"... en inspirerende ledsager på den rejse, der kaldes livet"

Forleden modtog jeg en anmeldelse af min nye bog, skrevet af journalist Jane Flarup til Arnold Buscks gratis magasin, Bogmagasinet, og til deres hjemmeside. Det er aldrig uden en let kildren i maven, at jeg læser anmeldelser af mine bøger, for litervis af hjerteblod er skudt i at skabe dem, og det kan næsten føles som at sende sine egne børn til eksamen at få anmeldt sine bøger. Smilet brød dog frem på mine læber, da jeg lod blikket løbe ned over linierne i denne anmeldelse, og det er med stor glæde, at jeg præsenterer anmeldelsen her.

....................................................................................................................................................................................

Håndbog i lykke for moderne kvinder

"De fleste mennesker er så lykkelige, som de beslutter sig til at være."Sådan sagde Abraham Lincoln (USA's præsident, 1809-1865) engang. Og lad det være overskriften på en ny håndbog i lykke for moderne kvinder.Det moderne liv kræver sin kvinde. Hun skal føde børn og være en god mor, hun skal uddannes og have en karriere, hun skal være smuk hele livet, finde sin livspartner, hun skal kunne lave mad og holde hus. Lyder det gammeldags?Det er det også. Men emnet bliver aldrig udtømt, for kvinder interesserer sig for disse ting. Håndbøger for kvinder har altid handlet om de nære ting i tilværelsen. Og mænd har alle dage smuglæst i kvindernes litteratur.Så inden denne anmelder går videre, inviteres herrerne til at kigge med. Det kan de lære rigtig meget af:For ”Gartnerinden & lykkesmeden” er en utrolig smuk, praktisk og jordnær inspirationsguide til moderne kvinder, som gerne vil skabe et liv med mere trivsel, balance og mening. Bogen sætter fokus på de områder, der optager og bekymrer de fleste moderne kvinder: Personligt lederskab, kost og sund livsstil, indretning, familieliv, job & karriere, tidsstyring, selvudvikling, mindfulness, motion, søvn og meget andet.I ”Gartnerinden & lykkesmeden” kommer Sif Orellana hele vejen rundt om den moderne kvindes livssituation. Hun tager udgangspunkt i sine egne tanker, overvejelser og det sted i livet, hvor hun er nu, og viser, at det er muligt at få alle – eller de fleste - ender til at nå hinanden. Bogen er en fin introduktion til en vifte af emner, som er oppe i tiden, og den er fyldt med inspirerende viden om og nyttige redskaber til at skabe dig det liv, du ønsker dig. Den er krydret med anekdoter, personlige refleksioner, øvelser, tips og ideer samt massevis af nemme opskrifter på velsmagende og sunde retter, bagværk, snacks og opskrifter på DiY-kropspleje (dvs. hjemmelavede cremer, make-up etc.).Bogen begynder med en lille fortælling om en gartnerinde og en lykkesmed, der mødes og finder ud af, at de sammen, med deres forskellige tilgange til livet, kan udforske lykken og dens mange facetter. Gartnerinden dyrker, planter og strukturerer. Lykkesmeden handler, støber og udretter. Og med denne og bogens mange andre store og små velskrevne fortællinger fornægter forfatterens baggrund som magister i litteratur sig ikke.Side efter side og foto efter foto øser af den kilde, der kaldes livskraften og livsglæden. I en overordentlig lækker indbinding og med indbydende og smagfulde fotos af smukke voksne og børn bør bogen ligge på enhver kvindes – og mands - kaffebord og være en inspirerende ledsager på den rejse, der kaldes livet.


“Husbibler” har læserne kaldt Sif Orellanas tidligere livsstilskogebøger. Med ”Gartnerinden & lykkesmeden” er der lagt op til endnu én - denne gang inden for genren selvudvikling, gastronomi, sundhed og livsstil.

......................................................................................................................................................................................

Forårskampagne & Mors Dags gaveidé

Som led i en forårskampagne kan du lige nu erhverve dig min nye bog til en specialpris til 279,95 kroner (normalpris 349,95.-) i Arnold Buscks butikker og via deres webshop.