#ff28a2

En hilsen, der glædede

Her til morgen fik jeg en hilsen over mailen, som vakte den glæde, man en gang imellem får lov at opleve - en glæde af den type, der udløses helt uventet, hvor en bølge af taknemmelighed bare strømmer igennem én. Det var min superdygtige eksterne redaktør på "Spilopper & stjerneskud" (ja, og såmænd også på "Greven"), Hanne Rask, der sendte mig en hilsen, som startede sådan:

"Hvor heldig har man lov at være – som pakkeposten sagde: ”Du plejer da ikke at være hjemme, når jeg kommer.”  Men det var jeg, og det han kom med, var en pakke fuld af Spilopper & stjerneskud! Hvor er det en udsøgt nydelse at få den i hænderne. Man bliver varm helt ind i hjertet, fordi der er lagt så meget kærlighed ned i den. Det er helt fantastisk at se den færdig med alle de vidunderlige billeder. Tak, fordi jeg fik lov til at være med. Det er den slags bøger, man som forlagsredaktør lever for at lave."

1000 tak for ordene, Hanne. Du kan tro, de glædede Og ja, du har ret. Der er skudt meget kærlighed i "Spiloppen", og den kærlighed er ikke strømmet fra mig alene, men også fra dig og de øvrige engagerede ildsjælei teamet: Grafiker Charlotte Brixen, fotograf Søren Gammelmark og mine dybt dedikerede samarbejdspartnere på trykfronten hos Narayana Press. For slet ikke at forglemme mine egne skønne spilopper, min kæreste, vore venner og alle ungernes venner, der har sluttet så helhjertet op om projektet. Så det er faktisk helt bevægende at stå med bogen i hænderne efter sådan en lang skabelsesproces, og på én gang enormt spændende, sårbart, blottende, glædeligt og fuldstændig fantastisk at sende den ud i verden klar til at blive modtaget af jer læsere, der nu må danne jeres egen selvstændige mening om bogen og vurdere, om den har, hvad der skal til for at bringe inspiration, duft og velsmag ind i jeres hverdag.

Jeg krydser og håber det bedste, for det ville glæde mig så utrolig meget, hvis "Spiloppen" kunne gøre en lille forskel derude i verden og være med til at skabe mere sammenhold i familierne, få sat kreativiteten i kog og få gryder og pander til at simre og buldre i køkkenerne :)

Rigtig skøn dag til jer alle her fra juleværkstedet, hvor de første 12 idéer skal overdrages til Bilka senere i dag.