#ff31a6

En hel stenfamilie

Så er vinterferien godt igang, og hvis ellers solen står højt på himlen og vejret er til en travetur, så kan jeg anbefale at tage et smut omkring stranden. Udover at man ikke kommer så tit ned til havet på denne årstid, og det så godt som altid er en dejlig oplevelse for børn og voksne at nyde den vide horisont, opleve bølgernes vuggende bevægelser og mærke den friske havbrise, er det også sjovt at samle en pose med de flotteste, flade sten, man kan finde. Det giver nemlig anledning til et hyggeligt projekt derhjemme bagefter, hvor stenene kan dekoreres og forvandles til en hel familie af skøre personager. Se blot den storkrøllede dame, Lucas holder i hånden på billedet. Alle kan være med, og stenfamilien kan enten gives i gave eller placeres i vindueskarmen bagefter og danne afsæt for mange sjove snakke om, hvilken sten, der forestiller hvem i familien, hvem der har lavet den og om man kan se nogle ligheder med den, der lægger ansigt til.

Hvis I måtte have lyst til at kaste jer over det lille projekt, vil jeg lige fortælle, at vi selv har gjort brug af et superfint produkt, der hedder "Touch Deco". Det fåes i alle regnbuens farver samt guld/sølv/bronche og andre metaliske farver. De koster 24 kroner pr. tube og leveres i en lille plastik tube med en lang tubespids, malingen kan komme ud af. Malingen ligner en tynd stribe glasur, når du laver streger/tegner med den, og den er rigtig nem at styre, da den kommer ud af den helt slanke tubespids. Du kan enten købe dem nede i Panduro Hobby eller eventuelt over nettet, hvor du får dem leveret til døren. Det kan du gøre  her.

Rigtig god fornøjelse og på genhør i morgen! Her hos os glæder solen os desværre ikke med sin tilstedeværelse. Det rusker godt i trækronerne, men regnen holder sig nu godt for døren. Så en tur på stranden ville godt kunne lade sig gøre, selvom det nok ikke er "bølgernes vuggende bevægelser," men skal se frem til at opleve, men nok snarere deres løsslupne brusen ;-)

Hvad har I af små hyggelige aktiviteter på programmet i vinterferien? Kunne være dejligt at dele lidt idéer, så alle, der læser med her på bloggen kan udveksle tips og gode forslag til at samles omkring noget hyggeligt i ferien :-)