#ff28a2

En dag med spilopperne på trykkeriet

I dag står jeg med det ene ben på vej ud af døren for at sætte kurs mod Narayana, mit trykkeri i Odder, der meget snart skal få deres store trykmaskiner til at spinne for snart efter at køre store ark med de 308 sider til min bog ud. Det er så vildt spændende at nå her til og i denne uge resterer nu blot at få kørt blåkopien ud, som jeg omhyggeligt skal kigge igennem og godkende. Spiloppernes stjernespil på indersiden af omslaget layoutes på Narayana, så det skal jeg også ned og bistå med at lægge sidste hånd på i dag. Så min lille hilsen bliver lidt kort i dag, da tasken er pakket og de gæve folk dernede er klar til at tage imod mig inden så længe.

På dagens blogindlæg inviterer jeg jer lige et smut indenfor i Halloween-kapitlet i bogen. Det er fyldt med alle mulige forskellige små projekter, typisk á ca. 30 minutters varighed, som familier kan plukke i og sammensætte deres eget lille Allehelgensaftens-program efter. En hel masse mundgodt - både i den sunde, vitaminrige og lidt mere søde afdeling er med samt tips til græskarbowling, hjemmelavede uhyggelige edderkopper, spøgelsesleg osv. vil være at finde.

RIGTIG dejlig tirsdag til jer alle :)