#ff28a2

Dokumenteret udbytte af at indtænke oplevelser som strategisk værktøj

I dag skal jeg til Sorø sammen med min mand for at afholde en workshop på Kongskilde friluftsgård, vi kalder "Er du klar til at arbejde med oplevelser?" Den handler om, hvordan man som virksomhed kan bruge oplevelser som et innovativt, loyalitetsskabende og/eller salgsfremmende værktøj i forhold til sit brand, sine produkter, ydelser, kunder og medarbejdere. Workshoppen, som er kombineret med en introduktion til "Oplevelsesbaseret forretningsudvikling", vil omhandle emotionel intelligens og storytelling og give tilhørerne indsigt i helt konkrete cases, hvor oplevelser har tjent til vækst og styrket virksomheders bundlinjeresultater. Jeg har selv arbejdet med området i 12 år i mit virke som hhv. marketing- og arrangementschef med ansvar for kreative alliancer med erhvervslivet med fokus på krydsbefrugtning og kompetenceudveksling på både Aarhus Festuge og ARoS Aarhus Kunstmuseum, og min bedre halvdel har haft det som sit forretningsområde i sin egen virksomhed, Samuraia, i flere år. Det bliver spændende at komme til Sorø og sætte 'oplevelser anvendt i en erhvervsmæssig kontekst' på dagsordenen.

Det er Sorø Turistråd, der i samarbejde med Kongskilde Friluftsgård, inviterer til denne temaaften kl. 18.30-20-30, og måtte du have lyst til at deltage, kan du nå det endnu. Det koster 200 kroner, og man kan melde sig til på kongskilde@image.dk eller på tlf. 57 84 92 77.

Billedet på dagens blogindlæg er ét, jeg har skudt i London. Det er fra en sushi restaurant, der har nytænkt måden at servere deres sushi-sortiment på. Små lækre anretninger ruller rundt på et langt løbebånd, hvor kunderne sidder omkring skranken og kan håndplukke nøjagtig dem, der tiltaler dem mest. Et rigtig sjovt koncept, hvor det i ligeså høj grad er atmosfæren, interaktiviteten og serveringsformen - altså oplevelsen - der er drivkraft til at vælge at nyde sin aftensmad netop dér, som det er kvaliteten af maden. Det må man da sige er en salgfremmende måde at bruge 'oplevelsen som et strategisk værktøj' :-)

Håber at se så nogle af jer i aften. Kom endelig op og sig hej bagefter :-)

Rigtig dejlig dag til jer alle.