#ff28a2

Der blev bagt foccaciaer i massevis...

Fotografierne er skudt med min Iphone og postet på Instagram i går (du kan følge mig ved at søge på siforellana)

Det er ikke stor fotokunst, jeg fremviser her (fotos postet på Instagram), men lige et lille glimt fra eventen i Magasin i Aarhus i går, hvor min yngste søn, Noah, hans bedste ven fra klassen, Mads, og jeg sørgede for, at ovnen i det lille køkken i isenkram-afdelingen fik lov at vise, hvad den duede til. Vi  bagte fra min nye madpakkebog, 'Kram i madkassen', der udkom 1. august - rullede små foccacia-bunde ud af en langtidshævet dej, føjede en hjemmelavet tomatsauce på, lidt frisk mozzarela i tynde skiver og lige nøjagtig det fyld, hjertet begærede. Noahs og Mads' favorit var udgaven med lidt tomatsauce toppet med frisk mozzarela, små papirtynde skiver kartofler, iltaliensk salami, frisk rosmarin, et lille dryp olivenolie og godt med friskkværnet peber på toppen.

I dag har jeg været oppe i Bog & Idé i Storcenter Nord i Aarhus til endnu en event, hvor butikschef, Mette Holmegaard, interviewede mig om mit forfatterskab. "Og når vi taler om dét, kan vi nok slet ikke undgå også at komme ind på livet i al almindelighed," sagde hun indledingsvis og smilede. Og hun fik ganske ret! For mine bøger tager jo meget afsæt i det liv, jeg lever, og udover at rette sigtet ind mod familiefritidslivet, så inkluderer jeg også løbende nye områder, som jeg fatter interesse for. Lige pt. er jeg i færd med at tage en master i Positiv psykologi på Aarhus universitet, hvad jeg er fuldkommen opslugt af. Vi er lige startet på 3. semester og har i dette halvår fokus på "Det gode arbejdsliv", hvad der jo er relevant at stille skarpt på for os alle. Det handler om motivation, selvledelse, meningsfuldhed i professionelt regi, potentialerealisering, livskvalitet, sammenhængskraft, ekstern ledelse og meget andet spændende. Jeg skrev faktisk nogle noter ned på papiret på sidste undervisningsdag, da jeg pludselig blev så inspireret til at formidle nogle af de mest centrale, vedkommende pointer til dig her på bloggen. Så det vil jeg se, om jeg ikke lige kan finde tid til her i weekenden.

Det har været et meget travlt år i år, og jeg har forsømt min blog mere end, hvad jeg har ønsket. Jeg har virkelig savnet at skrive mine små indlæg med refleksioner over livet, hverdagen, drømme og ønsker, nye idéer og alle de talrige tanker, projekter og tiltag, der pirrer, driller, vækker til eftertanke, inspirerer, skubber til mig, trænger sig på for at blive realiseret, udfordrer, motiverer, glæder mig osv. Jeg holder meget af min varierede hverdag med et hastigt kasketskifteri og opgaver af vidt forskellig karakter. Programmet er godt fyldt op i perioder, men jeg nyder foremmelsen af at bruge mig selv og mit liv godt, og glæder mig over, at tidsstyring afgjort er en evne, man kan skærpe henad vejen. Og det handler jo ikke kun om at producere og skabe resultater. Selv gør jeg, hvad jeg kan for hver dag at prioritere et velfortjent frikvarter - det være sig en yogatime i fitnesscentret, en gåtur langs stranden, en bagestund i køkkenet, en middag med venner, en cafétur med ungerne, et kaffemøde med en veninde, en læsestund i sofaen eller lignende. Det er en vigtig måde at tanke op og sikre, at der er brændstof nok på systemet til at navigere godt igennem hverdagen med alle de roller, vi dagligt skal jonglere rundt med.

Rigtig skøn weekend til dig. Håber, vi slår øjnene op til rigtig dejligt vejr i morgen, så vi kan komme ud og trave en tur i det smukke efterår.