#ff28a2

Den perfekte snack på 15 minutter

 

"Hold op, hvor er de go'e", udbrød min bedre halvdel, da han forleden aften proppede en håndfuld af de soyaristede økologiske mandler i munden og smagte på dem. Og ja, det er de faktisk. Umanerlig gode. Jeg fik tippet af en veninde, og prøvede det af en fredag aften, da lysten til en lille snack inden maden meldte sig. Sidenhen smagte børnene dem, og de er også vilde med dem. Og det bedste af det hele er, at de både er sunde, hurtige og supernemme at lave.

Soyaristede mandler med rosmarin

Læg 200 g mandler på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem rundt i 2 spsk kikkoman soya og drys en spsk finthakket frisk rosmarin henover (rosmarinen kan sagtens undværes, men giver lige et ekstra pift). Sæt dem ind i en 150 grader varm ovn i ca. 15 minutter. Lad dem afkøle. Nyd som snack. Hvis du er glad for salater, kan jeg i øvrigt også anbefale at hakke en håndfuld af de soyaristede mandler groft og drysse dem henover jeres salat. Et skønt lille supplement, der knaser dejligt og tilføjer salaten lidt salt og krydderi.

Tip
Bland evt. cashew- og hasselnødder i blandingen.