#ff28a2

Debut som studievært

Så kom jeg i mål efter en spændende start på mit nye virke som studievært på TV2 Østjylland. Sneen dalede sagte i morges, da jeg trådte ud af hoveddøren, og jeg var fuld af spændt forventning i forhold til min nye opgave. Drevne kræfter er med i redaktionen, og jeg tør ellers love for, at jeg har lært meget i dag. Skønt at arbejde med så erfarne folk indenfor branchen og spændende og sjovt at folde en "fortælling" ud indenfor et helt nyt medie. Min hjemmebane er jo litteraturen, og jeg erfarede da også i løbet af dagen, at mange af de dramaturgiske greb, jeg gør brug af dér, med små justeringer og metodiske tilpasninger kan overføres til tv.

Det var en vaskeægte ildsjæl, vi mødte i dag. Endnu vil jeg ikke afsløre hvem, men det skal jeg nok gøre, når tiden er moden. Vi har fulgt kunstneren fra morgenstunden og henpå eftermiddagn og været med en god håndfuld steder, hvor spændende møder har fundet sted, opgaver er blevet løst og kunstneren personlighed og dybfølte engagement i kunsten er kommet til udtryk.

Nu glæder jeg mig til på fredag, hvor vi igen skal ud at møde en farverig person. Jeg skal ud at besøge hele 12 personer i løbet af programrækken, der til sammen dækker en bred palette af kunstarter og kreative professioner. Forestil jer lige, hvor inspirerende en rejse, der venter, i mødet med alle disse ildsjæle. Jeg kan kun sige, at jeg glæder mig og det giver et ordentligt læs inspiration, energi og tankestof, som jeg ser frem til at dele med jer her på bloggen.

Håber I alle er kommet rigtig godt ind i det nye år. Skriv endelig løs herinde, hvis I har noget på hjerte. Bloggen lever først for alvor, når flere stemmer kommer til orde, og jeg nyder sådan at høre fra jer.

Ps. Billedet på dagens indlæg er et billede fra "Rollinger & roulader" og har derfor intet med mine optagelser i dag at gøre. Vi har dog skudt en hel del af scenerne til "Folk i farver" i netop samme kvarter i Århus, som ovennævnte billede er skudt: Det århusianske latinerkvarter. Så derfor fik det lige lov at komme på i dag i mangel af et skud fra selve dagen.