#ff31a6

Casting step 2

Telefonen ringede her til morgen, hvor en velkendt stemme fra gårdagens casting inviterede mig til endnu et møde. Så det er ganske spændende, hvad denne lidt uventede samarbejdsmulighed fører med sig. Jeg ved, at jeg taler lidt i tåger stadigvæk, men sådan er det jo tit, når noget spændende er i støbeskeen, dog uden at aftaler endnu er indgået. Så lad os se, hvad der sker de kommende dage. Fredag finder vort næste møde i hvert fald sted, og så skal jeg nok lige give jer en lille opdatering, om en ny interessant og sjov udfordring vil præge mit 2012-program på en arena, som jeg ville finde det lærerigt og spændende at prøve kræfter med :)

Spændende er det i hvert fald altid, når telefonen eller dørklokken pludselig bimler og en helt uventet mulighed melder sig. Så lige nu vil jeg lige sætte mine hidtidige planer lidt "on hold" og se, hvad det nye år skal kickstartes med af projekter.

Rigtig skøn onsdag.