#ff31a6

Bogmesse, ny bog i støbeskeen og lanceringstilbud på mine nye bøger

Kære alle sammen

I disse dage er jeg i København, og tiden bliver brugt godt på møder, projekter og aktiviteter, jeg har set frem til. I går var jeg på bogmesse og mødtes med min grafiker, Charlotte Brixen, og en anden spændende person, som jeg vil fortælle mere om i den kommende tid. Jeg er ved at indgå et samarbejde med sidstnævnte, som jeg glæder mig til at realisere i det nye år.

Det væltede med mennesker til Bogmessen, og man fik virkelig syn for sagen over, hvor mange forlag, der findes i Danmark med vidt forskellige profiler og interessefelter. Meget inspirerende. Jeg mødtes kort med Claus Dalby - stifter af og forlagsdirektør på Forlaget Klematis. Han er min mentor og gode bekendte, og han strålede af glæde over at have nået sin deadline for sin nyeste bog om drivhuse, så den kunne præsenteres til messen - et kæmpe værk på over 600 sider, som han med stor passion har bragt på vinger henover sommeren. Jeg kender få som ham, som har så stort et drive og en begejstring for sine projekter. Det kan ikke undgå at kalde smilet frem, motivere og give én selv blod på tanden. Det er min plan, at jeg næste år selv vil være at finde blandt forlagene med en stand på Bogmessen, så jeg havde øjnene med mig for at få idéer til, hvordan man med relativt små greb kan indrette en indbydende og hyggelig stand.

I forgårs havde jeg møde med to unge, ambitiøse kvinder, som bliver de første to eksterne forfattere, der kommer til at udgive en bog på Tinkerbell Books. Det er et projekt, jeg har håndplukket blandt mange mulige, og det rummer et potentiale, jeg vil se frem til at indvie jer mere i, når vi når lidt længere frem.

På Bogmessen finder man mange steder spændende lanceringstilbud, og da jeg ikke i år at finde på messen, fejrer jeg min lancering af mine to udgivelser i år her på bloggen.

Så har du lyst til at invitere min Gartnerinde og Lykkesmed samt måske min magiske kalender hjem på hylden kan du lige nu benytte dig af tilbuddet om 10% rabat på den samlede pris samt fri levering. Alt det kræver for at opnå tilbuddet er, at du køber 2 bøger på samme tid, og du må vælge frit blandt hele mit sortiment - to af samme slags eller to forskellige. Send mig en hilsen med din bestilling, og jeg vender tilbage med faktura og kontonummer. Du kan læse mere ude i spalten til højre. Glæder mig til at høre fra dig :)

Skøn dag og rigtig god weekend.