#ff31a6

Bøger, god kaffe og netopkobling

Hvis du enten bor i København eller nu og da gæster vores hovedstad, er her et sted, jeg varmt kan anbefale at gøre holdt. Jeg har stort set holdt alle mine møder med min layouter her og nydt den atmosfærefyldte ramme og gode kaffe og te (Wellness-teen er rigtig god) hver gang. Bogcaféen ligger i Fiolstræde 10-12 i hjertet af byen, og jeg synes, stedet til fulde lever op til sin målsætning om at "kombinere den traditionelle boghandel med et velfungerende café- og spisested, hvor service er i top begge steder". Der sidder masser af mennesker og hygger sig over god kaffe, holder møde og arbejder på computeren. Sidstnævnte egner bogcaféen sig rigtig godt til, da stedet også tilbyder fri internetopkobling. Super sted. 6 stjerner fra mig ******

Kender du andre hyggelige steder i København eller andre byer i Danmark, er jeg sikker på, at vi er mange, der har lyst til at lytte med.

Rigtig dejlig lørdag aften til jer alle. Selv er jeg på vej ind i Musikhuset Århus med min mand for at høre opera. Det glæder jeg mig til. Det er en overraskelse, jeg fik i morges. Dejligt med sådan én engang imellem :-)