#ff28a2

Artikel af Sif Orellana i FIT LIVING om Mindfulness på Mallorca

I går udkom april-nummeret af Fit Living, som er et magasin om sund livsstil, motion, rejser, god mad & helse og meget mere. Et rigtig godt magasin efter min mening, som supplerer BoligLIV på fineste vis, så man får dækket hele paletten ind af inspiration til familieliv, kødgryderne, det kreative og sundhed for både krop, sind og sjæl. Og i dette nummer har jeg selv glæden af at have en artikel med. Jeg har nævnt det før her på bloggen, og nu er nummeret med min skildring af mit mindfulness-retreat på et kloster på Mallorca altså i.

Jeg får Fit livings nyhedsbrev og kunne se, at redaktionen har lagt en lille forsmag på deres hjemmeside. Så vil du kigge lidt med, kan du klikke på billedet til højre og få et glimt af indholdet af aprilnummeret.

 

Nedenfor kan du se det første opslag i magasinet med min artikel. Mere er at finde inde i selve bladet - og meget mere om mindfulness, yoga, meditation og andre nærværsskabende aktiviteter kan du læse om i min kommende bog: "Gartnerinden & lykkesmeden" (Tinkerbell Books, udkommer 5. november 2012)