#ff28a2

Appetizer på "Spilopperne" med ud med BoligLIV og Vi forældre

Kære alle sammen

Lige en frisk beretning fra mig :)

I går var jeg til møde med Den Store Bagedag - et spændende og idérigt møde med bagedagens samarbejdspartnere og sponsorer med fokus på, hvordan vi i fællesskab kan udvikle bagedagen til at blive en endnu stærkere, mere vedkommende og inspirerende mærkedag for familier og andre bageglade sjæle. I dag har jeg siddet fra morgenstunden på Roskilde bibliotek, med min bedre halvdel overfor mig, og fået en masse skrivebordsarbejde fra hånden. Der er så mange vigtige aftaler, der skal indgåes her inden Spilopperne kommer på gaden - både med forhandlere, strategiske samarbejspartnere på lanceringsfronten, pressestrategien skal på plads og ja, en hel del andre vigtige ting skal lirkes godt i hak. Derudover har jeg kastet mig over sammensætningen af den endelige liste af sjove, hyggelige og velsmagende juleindslag, der skal optræde bag lågerne i julekalenderen til Bilka. I må endelig stadig gerne skrive med gode input, hvis I ligger inde med sådanne. Altid skønt at høre om jeres gode idéer, favorittraditioner m.v., og alle, der får en idé optaget i kalenderen, honoreres med et signeret eksemplar af Spilopperne.

Og så en STOR NYHED. 24. november udkommer BoligLIV og Vi forældre med deres store julenumre fyldt med lækker inspiration til julen. I disse to skønne magasiner vil i år kunne finde en 32-siders appetizer på SPILOPPER OG STJERNESKUD. Det er en indbydende lille udgave - måske husker nogen af jer, at Rollinger & roulader udkom i sådan en version, da den blev sendt på gaden for et par år siden. Det er samme format og sidetal som Rollinge-appetizeren, og jeg er intet mindre en pavestolt over, at dette tiltag er bragt på vinger. Jeg er vild med både BoligLIV og Vi forældre, og synes, at deres visuelle og idémæssige universer stemmer så godt overens med mit. Så jeg håber, at I vil holde øje med tiltaget og evt. sikre jer et eksemplar af den fine lille miniudgave af Spilopperne med en god forsmag på, hvad der er at finde inde i den store originaludgave på 308 sider.

Billedet på dagens blogindlæg er hentet fra "Spilopperne" fra kapitlet: "Nøj, det' for børn - spiloppernes 5 stjerneskud" med præsentation af 5 af mine egne spiloppers yndlingslækkerier tll ganen.

Håber I alle får en pragtfuld dag.