#ff28a2

Anmelder giver 'Green Kitchen Stories' topkarakter

Ernæringsekspert Anette Harbech Olesen fra den meget velbesøgte og anerkendte sundhedsblog madforlivet.com har anmeldt GREEN KITCHEN STORIES på sin blog og har givet den topkarakter over hele linien. Hun kalder den "Den bedste kogebog, jeg nogensinde har set". I denne uge har jeg som forlægger på bogen givet madforlivet.com mulighed for at sælge den til sine læsere af bloggen til særpris 249,- mod de normale 299,95 kr. Opnå rabatten ved at tilgå SAXO via madforlivet.coms hjemmeside ved at klikke HER. Første oplag af den danske udgave af bogen er næsten udsolgt og andet oplag ankommer først til Danmark til november. Så skynd dig at springe ind på Anettes blog og bestil bogen, hvis du har interesse i at sikre dig et eksemplar. Husk også at tilmelde dig hendes nyhedsbrev, som er spækket med masser af velresearchet og inspirerende ny viden om mad og sundhed til og for dig og din familie.

Her kommer Anettes flotte anmeldelse af bogen:

"Green Kitchen Stories er efter min mening årets absolut bedste udgivelse indenfor sundhed, mad og kogebøger i 2013. Den udkom forleden, helt specifikt den 30.08. Faktisk er det en af de bedste kogebøger jeg nogensinde har haft i mine hænder, og i al beskedenhed, så siger det ikke så lidt.

Det er heller ikke omfattende nok, at kalde Green Kitchen stories en kogebog, for den er meget mere end det. Den er en kombineret mad- og livsstilsbog, som du bare kommer i godt humør af at læse. Du får også lyst til at lave og spise god og grøn mad, til at inddrage hele familien i madlavningen og til at ekspeimentere med ny smagsvarianter og råvarer. Bogen er en vegetarisk kogebog, men vi kan alle uden problemer gå ombord i den. For er det ofte ikke grønsgsretterne vi mangler inspiration til? Ved at følge bogens skønne opskrifter, vil du opleve, at det er muligt at tilberede de lækreste, mest indbydende, farverige, mættende og samtidig billige hverdagsmåltider - let og enkelt og helt uden kød.

Green Kitchen stories er historien om en familie og en blog, startet af danske Luise og svenske David. Da de påbegynde deres liv sammen,  skulle de ikke alene forene et dansk og et svensk sind men også tilpasse en usund vegetars vaner (David) med en sundhedsbevidst kødspisers (Luise). Det betød aftaler og kompromiser for at få en hverdag til at fungere . David måtte love at lægge vegetarpizzaerne og al pastaen på hylden til fordel for quinoa og fuldkorn. Luise lovede til gengæld at skære ned på kødet, og bestræbe sig på at skabe næringsrige og proteinrige grønsagsretter. Efterhånden kom den ene nytænkte og velsmagende opskrift efter den anden til verden, og Luisa og David begyndte at fotografere, skrive ned og til sidst lægge det ud på en blog, mest for at familie og venner kunne få del i opskrifterne. Bloggen voksede, familien voksede, for datteren Elsa kom til, og dagliglivets glæder og udfordringer foldede sig ud på nettet, hvor deres blog Green Kitchen stories hastigt voksede sig til en stor og international succes. I foråret kronedes værket, da deres blog velfortjent blev kåret til verdens bedste vegetarblog i Las Vegas.

Og nu har de samlet alle deres bedste opskrifter og udgivet dem i en kogebog, der lige præcis nu er udkommet på dansk hos forlaget Tinkerbell Books. Det er bare KOGEBOGEN, den er gennemført, smuk, fyldt til bristepunktet med fantastiske opskrifter og billeder og den er virkelig inspirerende og hyggelig at sidde og læse i. Men det allerbedste af det hele er de mange skønne opskrifter. Hvad med at hoppe ombord i Green Kitchen Story universet med en sprød æggesalat med karry, med rødbede bourguinon eller måske kunne en pizza bagt på blomkålsbund friste?"

MadforlIvet har fået lov til at give alle sine bloglæsere et helt suverænt tilbud, som du KUN kan opnå som læser af Anettes blog. Du kan opnå tilbuddet ved at klikke ind og bestille den gennem madforlivet.com HER.

Du kan derfor ved køb inden den 17.09.13 SPARE KR. 50,-  på denne spritnye kogebog. Normal udsalgspris er 299,-, din pris er i denne uge kun kr. 249,-.

Gå ind og bestil bogen til særpris ved at klikke HER.