#ff28a2

"Alt er bedre end intet"

Er du mon begyndt at vænne dig til at vågne til lyden af fuglefløjt og solskin? Jeg må stadig nive mig selv i armen for at forstå, at vinteren har sluppet sit tag og foråret overtaget stafetten, og selvom jeg har travlt med at bringe mine to kommende bøger til verden i denne tid, så stornyder jeg, at sollyset vælter ind ad vinduet og radiatoren nu kan slukkes på mit arbejdsatelier i haven. Og aftenerne er bare så dejlige. Forleden fandt vi  vores lille bålplads frem ude i haven. Få ting er mere hyggeligt end at samles omkring et bål, grille lidt snobrød eller nogle marshmallows.

I disse uger, hvor jeg sidder meget ned og skriver på mine bøger, er det godt at komme op og få arbejdet kroppen godt igennem med jævne mellemrum. Så jeg er begyndt at løbe fast hver anden dag nu - enten langs stranden eller på løbebånden i Fitness World. Det er hårdt at komme igang, men efter bare 3 uger, er jeg allerede kommet i så god form, at jeg ikke bare har det fantastisk, når jeg kommer hjem og står under bruseren, men faktisk også er begyndt at nyde selve løbeturen. Jeg løber ud fra princippet: Alt er bedre end intet. Og det gør hver tur til en succesoplevelse. Faktisk oplever jeg, at det motiverer mig endnu mere til at give den lidt ekstra, når jeg ikke har et nagelfast mål på for eksempel 5 kilometer. Når jeg når tre kilometer, tænker jeg tit: "Så, nu har jeg i princippet opfyldt mit løfte overfor mig selv, men hvorfor ikke lige nappe et par ekstra, for jeg har jo stadig masser af energi". Det virker altså - tro mig. Før slæbte jeg mig stakåndet igennem fire kilometer og tænkte: "jeg kan ik' mer', jeg kan ik' mer', pust, jeg trimler omkuld om lidt, jeg bliver nødt til at stoppe" med bevidstheden om, at det ville være lidt af et nederlag ikke at nå mit fastlagte mål. Sjovt, i hvor høj grad psyken spiller ind og former det resultat man når og den oplevelse, man har undervejs. Men du skulle prøve det, hvis du også har brug for at komme igang med noget træning. Husk: Alt er bedre end intet :-)