#ff31a6

Afgang til bogkåring i Paris i morgen

Så er de første ting lagt i kufferten! I morgen oprinder dagen, hvor Verdens største kogebogsmesse og kåring af "Verdens Bedste" kogebøger kalder min familie og mig til Paris. Invitationen dumpede ind af min elektroniske postkasse 16. december, og jeg har glædet mig lige siden. Det bliver helt vildt at være en del af så stor en begivenhed, der tilsyneladende af fagfolk anses for kogebøgernes svar på filmenes oscar. Så at "Rollinger & roulader" er nomineret til titlen som "Verdens Bedste børne- og familiekogebog" er næsten helt uvirkeligt. Egentlig har jeg slet ikke forholdt mig til, at "Rollingerne" kan komme på skamlen. Der er så mange deltagere, og en hel del af dem har udgivet stribevis af bøger og har høstet masser af god og lærerig erfaring med at lave bøger. Og selvom jeg har investeret hjerteblod i min "Rollinger & roulader" og brugt tre år på at skrive den, ja, så er den trods alt kun min anden udgivelse. Men nu må vi se. Og uanset hvad, glæder jeg mig kolossalt til at tilbringe tre-fire dage i Paris, snuse masser af inpiration til mig på messen, slentre en tur i Jardin du Luxembourg (som er ét af mine absolut favoritsteder i verden) og forhåbentlig få lidt forskud på foråret.

Jeg skal bo på et hotel, som jeg tidligere har boet på sammen med mine tre sønner. Det ligger i det kvarter - Saint Germain des Près lige ved de historiske caféer som Café de Flore, Brasserie Lipp og Café les deux Magots - som jeg boede i som 18-årig, da jeg arbejdede som aupair i Paris. Det hedder Hotel de Seine og ligger på rue de Seine lige ud til en charmerende markedsgade, små caféer, konditorier, bagere, små butikker osv. Det er et tre-stjernet hotel med masser af fransk charme, ingen luksus, men rent og pænt og med en super beliggenhed i et af de mest stemningsfulde og hyggelige kvarterer i Paris, synes jeg. Værelset du ser i fotocollagen er i øvrigt det værelse, mine drenge og jeg boede på, da vi gæstede hotellet sidst. Hvis du og din familie får lyst til at prøve det, kan jeg anbefale at booke det igennem www.booking.com, for dér opnår du nogle gode rabatter. Der er i øvrigt også hundredevis af andre hoteller fra alle dele af verden her.

Jeg har kameraet med mig i håndbagagen og har planer om at skyde nogle skud fra messen, så I kan følge lidt med i, hvad jeg oplevede, når jeg er godt tilbage i Danmark igen. Håber I vil krydse for mig.

Og så lige en sidste ting: Nu er mine 18 sider med fødselsdagsopskrifter udkommet i FashionForMe's gratis online magasin. Du kan også erhverve dig mine bøger via denne forhandler. De er altid signerede, når de er købt på FashionForMe. Du kan springe videre til en bladreudgave af magasinet ved at klikke på billedet af forsiden her.