#ff28a2

Advent med hjemmelavede spiselige julegaver

I dag er det 3. advent, og vi har brugt eftermiddagen på at julehygge med at lave lidt nemme hjemmelavede gaver, hvoraf de fleste har været af spiselig karakter. Vi vente hjem fra London fredag aften, og hvor er det dog bare en luksus at komme hjem til weekend i stedet for at skulle op til en skole- og arbejdsuge dagen efter, man vågner op efter en nat på langs.Vi har lavet en lille håndfuld gaver til familie og venner i dag: Brændte mandler med mørk, usødet kakao; monstorstore snefnug; hvid chokolade med lakridspulver og syrlige bolsjer med lakrids og hjemmekogte flødekarameller med vaniljesukker. Alt er blevet pakket fint ind i små sprøde cellofanposer og/eller farverigt silkepapir og pyntet med flotte bånd. Vi har i alt været igang med vores lille julegaveproduktion i halvanden times tid, og det var lige tilpas for både små og store.

Hvis I selv har lyst til at bringe julen ind i stuen med nogle af de samme aktiviteter, kan jeg fortælle, at opskriften på de brændte mandler og flødekaramellerne er fra "Krudtuglerne", mens de monstorstore snefnug lavet af piberensere (nemme for selv små børn med lidt hjælp fra en voksen eller større søskende) samt den hvide chokolade med lakrids er fra "Sifs magiske julekalender". Du kan finde opskriften på sidstnævnte på min opskriftsside, hvor du også kan finde andre juleopskrifter.

Vores Londontur gik fantastisk. Vi nød virkelig ekspeditionen i fulde drag og har kameraet proppet med skønne stemningsfulde skud og notatbogen fuld af gode henvisninger, anbefalinger, nyttige tips og bud på herlige udflugtsmål. Jeg løfter sløret for lidt af det her på bloggen, så følg med herinde, hvis du har lyst til at høre og se lidt nærmere :)

RIGTIG dejlig aften til dig og din familie ♥