#ff28a2

7 sunde skridt og gratis jule E-bog

Drømmer du også jævnligt om at få navigeret din hverdag ind på et lidt sundere spor med mere motion, sund mad, 7-8 timer på langs og en harmonisk hvilepuls? Ja, ikke? Det gør vi nok alle, for hverdagen er travl, og nogen gange ryger de gode intentioner og ønsker om sundhed i svinget. Sådan kan det i hvert fald nemt gå for mig - og så må man liiiige på den igen.

Sundhed er nok en værdi, der spiller ind i de flestes liv - ikke mindst, når man runder de 30, bliver forælder og mere moden, reflekterende og ansvarsbevist. Så er det jo særlig vigtigt at holde sig frisk og rørig - for sin egen, men også sine ungers skyld.

Nogen lever efter princippet 80/20 (lever sundt 80% af tiden og slipper lækkerierne og de lidt mere "forbudte" sager ind de sidste 20%). Selv tænker jeg egentlig, at det er vigtigt, at sundhed ikke bliver en religion, men en levevis, der kan passe ind i en travl hverdag. Og "sunde vaner kan indarbejdes som noget helt naturligt, ligesom når vi børster tænder”, siger Anette Harbech Olesen, forfatter og blogger om mad og sundhed på www.madforlivet.com. Lige nu er hun aktuel med sin nye bog ”Syv sunde skridt”, en bog der netop gør det let at leve sundt.

Jeg har med stor fornøjelse læst Anettes bog, og den får mine allervarmeste anbefalinger. Anette har i mere end 15 år beskæftiget sig med sundhed og ernæring, og få har så stor en viden og så dybfølt og smittende et engagement i feltet, som Anette har. Hun er virkelig en kapacitet indenfor sit fag, og jeg har den største respekt for hendes arbejde og tilgang til det.

Hvad er det så for en ny bog, hun har lavet? Jo, "Syv sunde skridt" rummer intet mindre end essensen af al den viden, hun har tilegnet sig i løbet af hendes karriere. Den giver os nøglen til større vitalitet og glæde, og hun kommer hele vejen rundt i paletten af emnet: Sundhed. Bogen fokuserer både på sund mad og motion, men også på betydningen af en god nattesøvn, livsglæde og motivation - alle væsentlige parametre for et sundt liv. Og så er bogen formidlet i et sprog, der er nemt at forstå og med råd, tips og idéer, der er lette at om

Det er faktisk lidt sjovt, for jeg har egentlig længe fulgt Anette via hendes blog, og hun har sideløbende fulgt mit forfatterskab. Så vi har uden at vide det fulgt hinanden lidt på sidelinien. Det var derfor også helt naturligt, at det skulle ende med, at vi "faldt i snak" henover mailen, og denne kontakt udviklede sig hurtigt til en inspirerende og berigende korrespondance, og få måneder senere mødtes vi og drak vores første kop kaffe sammen på en café i hjertet af Aarhus. Det var starten på en række medrivende snakke og spændende erfarings- og idéudvekslinger om vores felt, som vi begge glæder os til at fortsætte i det nye år.

 Så måtte du gå og lede lidt efter en god gaveidé til én af dine nærmeste eller har du selv et ønske om at sætte lidt mere fokus på sundhed i det nye år, kan jeg altså varmt anbefale Anettes bog, som er begavet, informativ, humørfyldt og inspirerende - og præsenteret i et layout, der sprudler af energi og stemning.

Lige pt. kan du desuden modtage Anettes bedste juleopskrifter i en helt gratis Jule E-bog. Alt hvad du skal gøre er at skrive dig op til hendes månedlige nyhedsbrev på www.madforlivet.com inden den 3. december.

Rigtig dejlig dag til dig - måske ses vi i Magasin i Aarhus kl. 15-18, hvor jeg i dag bager julebag fra mine nye bøger med min yngste søn, Noah, på 4. etage i køkkenet :)