#ff28a2

5-siders interview i Jyllandsposten i dag

Kære alle sammen

Jeg har endnu engang været lidt længe væk fra bloggen. Der er travlt på forlaget her op til sommerferien, og derudover har nogle hændelser i min nærmeste familie krævet, at jeg har brugt store dele af min opmærksomhed, omsorg og energi dér. Nogle gange byder livet på uventede styrkeprøver og lynnedslag, og så er det med at ranke rykken, aktivere de skjulte ressourcer i sit indre og støtte så godt op om sig selv og dem, man holder af som muligt. Godt det er sommerferie nu, hvor vi alle tanke godt op med ny energi. Det er godt for alle - både de, der er lidt udfordret af livet, og de, der bare har en travl hverdag og trænger til at nyde lidt ro, sol og afslapning.

Billedet ovenfor er Jyllandspostens teaser for det 5-siders interview med undertegnede, de præsenterer id agens avis (i deres livsstilstillæg, VIVA). Aldrig før har jeg fået så flot og omfangsrig en dækning, så det er jeg dybt taknemmelig for, at avisen finder mig værdig til. I interviewet fortæller jeg om at bringe min drøm om at leve som forfatter med egen forlagsvirksomhed på vinger, om mine visioner og de livsmottoer, jeg har valgt at leve efter. Du kan se lidt mere om interviewet her.

I mit sidste indlæg var jeg på vej til Sverige for at medvirke i en 5-dages workshop i Sverige med den prisvindende internationale kogebogsforfatter og blogger Aran Goyoaga fra www.cannellevanille.com. Jeg havde en helt igennem fantastisk tur rig på læring, inspiration og oplevelse. Med mig hjem havde jeg intet mindre end 2000 fotos, så det vidner om, at dagene blev brugt flittigt og effektivt. Stedet vi boede på var enestående smukt med en sø, hvori "flød" en lille rød træhytte, som viste sig at være en, ja... en lille, drøncharmerende træfyret sauna (de kan altså virkelig noget på den front, svenskerne!), vi kunne svømme eller ro i robåde ud til og varme os i om morgenen inden workshoppen startede. Jeg har glædet mig til at dele mine oplevelser med jer, og i aften vil jeg sætte mig og lade tankerne stryge tilbage til de skønne dage i Arans og de andre kursusdeltageres selskab og lave en lille stemningsberetning ledsaget af billeder her til bloggen.

Håber I har det godt derude. Mange varme tanker fra mig og på glædeligt genhør.