#ff31a6

5 børnefødselsdage i efteråret

Efteråret er en særlig tid hjemme hos os - dels fordi, dette fjerde kvartal af året bærer en helt special stemning med sig, dels fordi alle vore børns fødselsdage udspiller sig fra 7. september til 25. november. Og det er faktisk hele fem af slagsen. I torsdags fyldte den ældste i vores børneflok, Christian, 18 år, så det var én af de store fødselsdage. Vi spiste lidt godt om aftenen, som vi har for vane at gøre til vore fødselsdage, men derudover bød programmet også på et surpriseindslag, som kun min bedre halvdel og jeg kendte til. Midt i desserten puslede det pludselig i entréen og et par håndfulde af Christians nærmeste venner trådte syngende ind i spisestuen med flag og champagne under armen. Jeg må indrømme, at jeg blev helt rørt ved at se sådan en flok gode venner komme og overraske deres bedste ven på denne fine måde. Christian blev naturligvis også utrolig glad og minderne for aftenen vil afgjort leve i ham altid.

På onsdag er det så min mellemste søns, Lucas', tur. Også han runder et særligt hjørne i år, for han går fra at være 12 til 13, og træder således ind i en ny livsfase som teenager. Tilbage resterer benjamin i flokken, min yngste Noah, der bliver 9 år den 25. november som rosinen i pølseenden, og stod det tll ham skulle menuen på hans fødselsdag stå på carlemares, mormors flæskesteg og tiramisu. Jeg tror nu nok, vi må fordele de ønsker ud på lidt forskellige dage, for de bliver lidt for pudsige at samle i én og samme menu :-)

Og ja, ellers går jeg bare og nyder, at mine to bøger i år nu er bragt godt til verden. Jeg er utrolig glad for alle de dejlige bestillinger af mine bøger. Det glæder, at så mange følger med og har lyst til at lade sig inspirere af de nye emner, jeg stiller skarpt på :) I formiddags var en journalist fra Kristlig Dagblad på besøg for at interviewe mig om julen - én af mine favorithøjtider. Interviewet kommer i et stort juletllæg, der udkommer 24. november. På tirsdag kommer en fotograf og skyder billederne til det, så dér skal jeg lige have pyntet lidt op til jul, så julen sænker sig over vort hjem tidligt i år :-)

Rigtig skøn efterårsweekend til jer alle.