#ff28a2

1. advent: Hent inspiration i GRATIS jule-ebog og -video

Kære læser

Så blev det 1. advent, hvilket for mig betyder startskuddet på årets hyggeligeste måned. Mon ikke, du har det ligesådan. Julen er en særlig tid fuld af stearinlys, indehygge, dufte af kanel, kardemomme og nelliker, små overraskelser og hyggelige komsammener.

Har du lagt lidt planer for, hvordan du og måske familien markerer adventen? Måske har I lavet en adventskrans, måske har I lyst til at bage en portion æbleskiver eller klippe jeres egen julepynt? Hvis du kunne bruge lidt inspiration til, hvordan I kan forkæle smagsløgene, lave en fin dekoration eller lidt gaver til familien eller måske vore flyvende, frysende venner i haven, kan I hente inspiration i Anette Harbech Olesens, Claus Dalbys og min fire juleudsendelser 125-siders GRATIS jule-ebog, 'Vores Jul'. Du kan downloade jule-ebogen helt GRATIS ved at klikke på dette link. Heri finder du masser af inspiration til julens mundgodt, dekorationer, pynt, knas og meget andet. Du kan også se de to første af vores i alt fire juleudsendelser, som du kan linke direkte ind til fra et opslag i jule-ebogen. 1. afsnit kan også ses ved at klikke på linket i mit tidligere indlæg her, hvor du bl.a. kan få "opskriften" på, hvordan du laver de hjemmelavede juleengle, der er billede af nedenfor.

Andet afsnit af juleudsendelserne er også lige blevet frigivet i dag. Jeg har indsat en skærm i indlægget her nedenfor, som du kan se udsendelsen på.

Denne lille juleengel får du "opskriften" på i vores 1. udsendelse, som du finder linket til i mit tidligere indlæg her.

Denne julehilsen til vore fjerede venner får du "opskriften" på i 2. afsnit af vore fire juleudsendelser, som du kan se ved at klikke på skærmen nedenfor.

Her finder du vores 2. afsnit af vores i alt 4 juleudsendelser. Klik på skærmen og se hele udsendelsen :-)

Vores jul 2 advent from ALMA. on Vimeo.

Måtte du søge den helt rette lille overraskelse til at give til børnene, din mor, søster, veninde eller måske en helt femte iblandt dine kære i adventsgave eller som en lille december-overraskelse, kan jeg fortælle, at jeg netop har sendt en 80 siders inspirationsmættet julebog fyldt med opskrifter, tips og idéer til julemåneden på gaden. Den er en såkaldt "særproduktion" af min 98-siders julebog 'Sifs magiske jul', der udkom forrige år over hele landet. Nu har den fået nyt og større format og den leveres i et lækkert hardback-cover. Den kan KUN købes i Føtex og Bilka og koster 49,-. Den er trykt i et begrænset oplag.

Du kan købe den i varehusene eller over nettet her.

Rigtig dejlig 2. advent!

Mange julehilsner
Sif